Home Zeepdispenser
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@washroom.be

Zeepdispenser

Zeepdispenser voor wandmontage

Altijd zeep bij de hand met een zeepdispenser in de buurt! Zeepdispensers zijn onmisbaar bij wastafels en boven het aanrecht. P+L Systems zeepdispensers worden eenvoudig aan de muur bevestigd in de nabijheid van een wastafel of andere wasgelegenheid. Dankzij de fraaie afwerking van kunststof of RVS passen ze in elke toiletruimte, keuken, badkamer of kleedruimte.

Zeepdispenser modellen

Er zijn diverse modellen zeepdispensers verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een universele zeepdispenser of een RVS zeepdispenser. De P+L Systems zeepdispensers zijn voor elke ruimte geschikt.

Een automatische zeepdispenser bezit een bewegingssensor zodat no-touch zeepdosering mogelijk is. Dit type zeepdispenser draagt bij aan een optimale hygiëne in een toiletruimte, keuken of productieruimte.

P+L Systems universele zeepdispensers

P+L Systems zeepdispensers zijn onder andere geschikt voor sanitaire ruimten in woningen, kantoren, horecabedrijven, scholen, garages, werkplaatsen, fabrieken, ziekenhuizen, keukens, bedrijfsruimten en op bouwplaatsen.

Op zoek naar overige artikelen voor uw toiletinrichting? Bekijk ook eens de P+L Systems handdrogers en de P+L Systems luchtverfrissers.

Washroom: Professionele Toilethygiëne

Wat klanten over ons zeggen
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@washroom.be