PAD:  > HOME  > NIEUWS  > MUFFE LUCHT BEDOMPT

Nieuws over luchtverfrisser, handdroger en zeepdispenser.

Luchtverfrisser luchtverfrisser geur Luchtverfrisser parfum Elektrische handdroger Instelbare luchtverfrisser Dispenser zeep Toilethygiene Geurdispenser Geurverspreider
MUFFE LUCHT BEDOMPT

P+L Systems tegen vieze luchtjes

Toiletgeuren, zweetlucht, geuren van huisdieren, een nicotinegeur, rioollucht, kookluchtjes, een vochtgeur, afvalgeuren, stank kan vele oorzaken hebben. In een vochtige ruimte groeien schimmels en bacteriën waardoor snel sprake is van muffe lucht.

Een bedompte ruimte is niet prettig om in te wonen of te werken. Vieze geuren in een toiletruimte of andere sanitaire ruimte dragen niet bij aan de hygiëne en zeker niet aan de klantvriendelijkheid in een professionele organisatie.

Stank en vieze geurtjes snel weg

P+L Systems automatische luchtverfrissers verspreiden een heerlijke geur. De luchtverfrissers zijn instelbaar zodat een keuze in intensiteit van luchtverfrissing mogelijk is. Een P+L Systems geurdispenser wordt uitgerust met een parfum naar keuze. Er is een ruim assortiment luchtverfrisser geuren als navulling verkrijgbaar.

De universele luchtverfrissers van P+L Systems zijn zowel geschikt voor het bestrijden van stank en vieze luchtjes in een professionele omgeving als het tegengaan van vieze geurtjes in huis. De luchtverfrissers gaan ongewenste geuren tegen in bijvoorbeeld een wc, toiletruimte, kleedruimte, woonkamer, slaapkamer, badkamer, kantoor, opslagruimte, keuken, camper, boot, caravan, werkplaats, garage, waskamer, wasserij.

P+L Systems luchtverfrissers en luchtverfrisser parfums

Maak keuze uit de P+L Systems luchtverfrissers en kies uw favoriete P+L Systems geur, voor een ontspannen sfeer zonder geuroverlast!