Home Automatische luchtverfrisser
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@washroom.be

Automatische luchtverfrisser

Instelbare luchtverfrissers

Optimale hygiëne met een automatische luchtverfrisser! De meeste luchtverfrissers worden slechts sporadisch gebruikt of zijn niet krachtig genoeg om een grote ruimte van een heerlijke geur te voorzien. Automatische luchtverfrissers van P+L Systems doseren de geuren op het moment dat u dat wenst, en vullen de hele ruimte met een aangename dosering geurstof. De geurverspreiders zijn instelbaar zodat u de hele dag door verzekerd bent van een heerlijke geur. 's Nachts liever geen parfum verkwisten? Ook dit kan eenvoudig worden ingesteld.

Luchtverfrisser voor aan de muur of op een deur

Een automatische luchtverfrisser van P+L Systems kan op een muur of deur worden bevestigd. Een luchtverfrissser met bewegingssensor zal een aangename geur verspreiden zodra de ruimte wordt betreden.

De P+L Systems automatische luchtverfrissers zijn voorzien van LED-signalering voor weergave van de hoeveelheid parfum. De instelbare luchtverfrisser werkt op batterijen. Enkel de geurdispenser programmeren en uw favoriete geur in de houder plaatsen is voldoende voor een weldadige geurbeleving.

Ideale toilet luchtverfrisser

Automatische luchtverfrissers zijn onmisbaar in een professionele toiletinrichting. De professionele luchtverfrissers maken een toiletruimte representatief. Niet langer een bedompte, muffe geur, maar een frisse geur voor optimale toilethygiëne.

Niet alleen toiletten, maar elke gewenste ruimte kan van een heerlijke geur worden voorzien met een P+L Systems automatische geurverspreider. Dankzij de ruime keuze luchtverfrissser geuren kunt u in elke ruimte een passende sfeer creëren.

Washroom: Professionele Toilethygiëne

Wat klanten over ons zeggen
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@washroom.be