Home Geurverspreider
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@washroom.be

Geurverspreider

Geurverspreiders voor in huis

Met een geurverspreider brengt u een ruimte tot leven! Door het verspreiden van een heerlijk parfum geeft u elke kamer een persoonlijk tintje. Geurverspreiders brengen een ontspannen sfeer in uw woonkamer, slaapkamer en badkamer. Bovendien verdringen geurverspreiders de kwalijke luchtjes in huis. Enkel de geurdispenser vullen met uw favoriete geur, de spray interval instellen en u bent altijd verzekerd van een heerlijke geur. Wanneer het parfum op is, kunt u deze eenvoudig vervangen door een navulling met de geur naar wens.

Geurverspreider in een professionele omgeving

In een professionele omgeving draagt een P+L geurverspreider bij aan de beleving in de betreffende binnenruimte. Omdat de parfums voor P+L geurverspreiders in groepen ingedeeld zijn, kunt u snel de ideale geur voor het gewenste effect kiezen. Verkwikkend, kruidig, zoetig, fruitig, Oriëntaals, het zijn slechts enkele voorbeelden van mogelijke geuren voor uw P+L Systems geurverspreider. U brengt snel de juiste sfeer in uw horecabedrijf, winkel, kantoor of behandelkamer met een automatische geurverspreider van P+L Systems. Vanzelfsprekend zijn er nog talloze andere plaatsen waar deze veelzijdige aromaverstuivers de ruimte direct kunnen verfrissen.

Sanitair luchtverfrisser

De meest bekende toepassing van een geurverspreider is de toilet luchtverfrisser. De bekende dennengeur in een toiletruimte kennen we allemaal. In veel sanitaire ruimten kiest men voor P+L Systems navulbare geurverstuivers. Dit type P+L Systems luchtverfrisser is niet alleen praktisch in gebruik, maar u kunt ook de geur naar wens kiezen. Waarom altijd dezelfde geur kiezen als er zoveel mogelijkheden zijn?

Voor extra informatie verwijzen wij u naar onze P+L Systems geurverspreiders en P+L Systems parfum navullingen.

Washroom: Professionele Toilethygiëne

Wat klanten over ons zeggen
“Professioneel en betrouwbaar”
Dhr. Meusen
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
011-515389 info@washroom.be